Grip op jouw persoonlijke situatie

Financieel advies

Ben je verliefd geworden op een mooi huis? Wat is de beste manier om die nieuwe auto te financieren? Misschien wel belangrijker, heb je daarna nog genoeg ruimte om leuke dingen te doen? Weten waar je staat en hoe je het doel dat je nu voor ogen hebt op een verantwoorde manier kunt bereiken, dat is waar het in mijn ogen bij financieel advies om draait. We kijken samen naar je (financiële) situatie zoals o.a. inkomsten en uitgaven. Op basis daarvan krijg je inzicht in de mogelijkheden en gevolgen van de keuzes die je wil gaan maken. Bij mij sluit je geen lening of hypotheek, ik beperk me tot het advies. Zo krijg jij altijd een eerlijk en onafhankelijk antwoord. We kunnen n.a.v. het advies altijd samen zoeken naar de juiste partij voor het afsluiten van de financiële producten.

Waar kan ik je op financieel gebied over adviseren?

Er zijn ontzettend veel financiële producten denkbaar. Vanuit mijn visie denk ik liever niet in producten maar in mogelijke gebeurtenissen in je leven. Zo kan ik je adviseren bij financiële vraagstukken omtrent wonen, arbeidsongeschiktheid, een relatie of relatiebreuk, kinderen, overlijden, werkloosheid en pensioen.

Financiële begeleiding

Geen grip hebben op je financiële situatie zorgt voor onrust, dit kan gevolgen hebben op je hele leven. Vaak denken mensen dan direct aan schulden of financiële problemen, dit hoeft echt niet altijd het geval te zijn. Financiële begeleiding is toepasbaar op alle situaties waarbij jezelf even door de bomen het bos niet meer ziet. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij ziekte, relatiebreuk, overlijden van je partner of een grote verandering in inkomen door bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid.

Vaak zie je dat het overzien van de situatie al veel onrust weg kan nemen. We kunnen samen de financiële situatie in kaart brengen en zorgen dat er een duidelijk overzichtelijk beeld ontstaat van de huidige inkomsten en uitgaven. Samen optimaliseren we de balans tussen inkomsten en uitgaven.

Hoe pakken we dit aan?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we in kaart waar jouw behoeften liggen. Daarna gaan we samen de huidige situatie zo goed mogelijk inventariseren en maken we een helder stappenplan wat de basis vormt voor het maatwerk-traject dat we samen aangaan.

 

Maak kennis met Alex