Jouw doelen op een verantwoorde manier bereiken

Private Life Planning

Wie ben jij, wat zijn je overtuigingen en dromen ten aanzien van geld en welke levensdoelen heb jij jezelf gesteld op korte en lange termijn? Dat zijn de levensvragen waar het om draait bij Private Life Planning. Samen brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart, de inzichten die hieruit naar boven komen, vormen de basis voor het strategisch plan voor jouw toekomst. Tijdens het uitvoeren van dit plan zoeken we naar financiële oplossingen om (emotionele of fysieke) doelen te bereiken. Ik heb de overtuiging dat je uiteindelijk gelukkiger wordt van welzijn (geluk) dan van welvaart (bezit). Het één hoeft het andere overigens niet uit te sluiten. De vraag is wat je doet met je geld. Wil je eerst meer weten over wat Private Life Planning is? Bezoek dan de verdiepingspagina via onderstaande link.

 

Meer over Private Life Planning

 

Wat levert Private Life planning jou op?

Private Life Planning draait om de balans tussen geld en gevoel, we zorgen er samen voor dat deze twee zaken elkaar gaan versterken. In elke levensfase kom je nieuwe uitdagingen tegen. Door Private Life Planning goed toe te passen, kun je deze uitdagingen financieel aan. Hierdoor kun je je focussen op de dingen die er werkelijk toe doen. In het traject krijg je inzicht in je huidige financiële situatie (inkomsten en uitgaven) en de juiste financiële producten die passen bij het behalen van je gestelde doelen. Hierbij kijken we naar alle mogelijke gebeurtenissen in je leven. Zo komen veranderingen zoals arbeidsongeschiktheid, een relatie of relatiebreuk, kinderen, overlijden, werkloosheid en pensioen uitgebreid aan de orde en weet je exact wat de gevolgen van zo’n gebeurtenis kunnen zijn.

Laten we kennismaken en samen jouw plan vormgeven


Hoe werkt Private Life Planning

Door samen in gesprek te gaan, leer ik jou en jouw financiële situatie goed kennen. We brengen overzicht in je huidige financiële producten. We maken een toekomstplan en kijken of de huidige financiële producten wel in dienst staan van dit plan. Waar nodig maken we aanpassingen om doelen te behalen of overbodige/dure producten te vervangen. In de fase daarna hebben we op regelmatige basis contact om bij te sturen als de situatie daar om vraagt.