Ik maak graag kennis met je

Over Alexander

Een helder en eerlijk advies, daar ga ik te allen tijde voor. In mijn ogen gaat dit moeilijk samen met het verkopen van financiële producten. Dit is de reden dat ik zelfstandig ben geworden en heb gekozen voor de weg waarin jij als klant de enige factor bent. Een advies van mij zal dan ook draaien om jouw/jullie situatie, dromen en mogelijkheden. De juiste financiële producten bij die adviezen kun je daarna heel eenvoudig (online) afsluiten bij de partij die jou aanspreekt, zie je dat niet zitten, dan ondersteun ik je hierbij. 

Als erkend echtscheidingsadviseur en Private Life Planner ben ik aangesloten bij De ScheidingsDeskundige en het register voor Private Life Planners (RPLP). Daardoor kan ik gebruikmaken van een groot netwerk aan specialisten, waardoor eventuele vraagstukken altijd deskundig opgelost kunnen worden. Dit netwerk biedt ook de mogelijkheden om mijn adviezen voor te leggen aan een tweede specialist die een second opinion kan uitvoeren.

Ik ben Alexander van den Hoven, ik woon samen met mijn vrouw Miranda en dochter Scarlett in Groningen. Ik ben al jaren een gepassioneerd adviseur met een achtergrond in voornamelijk de bancaire wereld. Als ik mijn hoofd even goed leeg wil maken trek ik de wandelschoenen aan en loop ik het liefst routes in Zwitserland, Schotland of Noorwegen.

 

Ik maak graag kennis met je!